Διακρίσεις – Υποτροφίες

 

 • Πήρα το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό ζωγραφικής που έγινε στη στρατιωτική ιατρική το 1984.
 • Τιμήθηκα σε ειδική εκδήλωση που έγινε στη ΣΣΑΣ για τα 70 χρόνια της το 1998 λόγω της συμμετοχής μου στην πρώτη συντακτική επιτροπή του περιοδικού της Στρατιωτικής Ιατρικής: «Προσεγγίσεις»
 • Έλαβα εύφημο μνεία από το Διευθυντή Υγειονομικού ΔΥΓ του Γενικού Επιτελείου Στρατού το 1994, και ευχαριστήρια επιστολή από την UNICEF, για την ειρηνευτική-ανθρωπιστική αποστολή του Υγειονομικού στη Σομαλία.
 • Τιμήθηκα με το πρώτο βραβείο για το καλύτερη αναρτημένη ανακοίνωσ&”
  “eta; στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειολογίας – Αγγειοχειρουργικής (υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Αγγειοχειρουργικής Εταιρίας) : «Λειτουργικές διαταραχές της θωρακικής αορτής σε υπερθυρεοειδικούς επίμυες».
 • Η ανακοίνωση «Η χορήγηση δοβουταμίνης μετά από ισχαιμία αυξάνει τη βλάβη επαναιματώσεως και αμβλύνει την προστατευτική επίδραση της ισχαιμικής προπόνησης» στην οποία συμμετείχα στο 20ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο (Δ. Κόκκινος, Ι. Μουρούζης, Ε. Μπατάλη, Κ. Πάντος, Β. Τζιλαλής και συν.), τιμήθηκε με Βραβείο καλύτερης προφορικής ανακοίνωσης.
 • Η ”
  “ανακοίνωση “Alterations of the ischaemic contracture in acute and chronic hyperthyroidism” των Tzeis S, Pantos C, Batali E, Giannakakis S, Tzilalis V, et al στη 2η Διεθνή Συνάντηση του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου τιμήθηκε με βραβείο (αναρτημένη ανακοίνωση).
 • Έλαβα εύφημο μνεία από το Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού το 2002, για τη συμμετοχή μου στις δραστηριότητες της Αγγειοχειρουργικής κλινικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
 • Έλαβα υποτροφία το 2002 από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, για εκπαίδευση στην ενδαγγειακή χειρουργική επί ένα (1) έτος στην Αγγειοχειρουργική Κλινική – Κλινική Ενδαγγειακής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου του Sydney Australia, στο Royal Prince Alfred Hospital υπό την καθοδήγηση του Ass Prof GH White.
 • Τιμήθηκε ”
  “με το πρώτο βραβείο, η ανακοίνωση «Η μετάθεση βασιλικής φλέβας σε σύγκριση με αρτηριοφλεβικές επικοινωνίες με χρήση συνθετικών μοσχευμάτων στο άνω άκρο: μετανάλυση των αποτελεσμάτων», των Νικολόπουλο Ε., Λαζαρίδη Μ., Γεωργιάδη Γ., Παπασιδέρη Χ., Τρελλόπουλο Γ., Τζιλαλή Β., στο 3ο Συμπόσιο Αγγειοχειρουργικής και Αγγειολογίας στη Λάρισσα 23-25 Μαΐου
 • Τον Ιούνιο 2013 μετά από προκύρηξη του Γενικού Επιτελείου Στρατού για τις θέσεις των διευθυντών κλινικών Στρατιωτικών Νοσοκομείων με αντίστοιχο ΦΕΚ, έλαβα μετά κρίση του συνολικού στρατιωτικού και επιστημονικού ”
  “βιογραφικού μου τη θέση του Διευθυντού της Αγγειοχειρουργικής κλινικής του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσ. Αθηνών